Met onze ruim 40 boeketten begrijpen wij dat het kiezen van een geschikt boeket bloemen geen gemakkelijke opgave is. Uiteraard hangt de keuze samen met het doel dat je met de bos bloemen hebt. Wil jij een jarige job feliciteren, gaat het om een bedankje of is het bijvoorbeeld om een zieke een hart onder de riem te steken? Wij adviseren je graag, zodat je na het lezen van deze blog goede inspiratie hebt opgedaan.

Verwen jezelf met een boeket bloemen

Laten we beginnen met het denken aan onszelf. Niets is leuker dan jezelf op ieder moment te verwennen met een mooi boeket. Het creëert een fijn gevoel en daarnaast voegt het iets toe aan jouw woonomgeving. Gelukkig heeft elk mens een andere persoonlijkheid en is niet ieder interieur hetzelfde. Precies zeggen welk boeket bloemen je moet kiezen is dus een lastige opgave. Wat we wel voor je gedaan hebben, is het samenstellen van een top 5. Wij denken dat deze vijf boeketten jou zeker opvrolijken.

Van links naar rechts zie je hier de nummers 1 tot en met 5

Onze top 5 boeketten waarmee jij jezelf heerlijk kunt verwennen!

Top 5 boeketten

  • 1. Kim wit boeket small
  • Dit is een compact en neutraal boeket door de witte bloemen. Het boeketje heeft een hoogte van 40 cm en kun je dus kwijt op verschillende plekken in huis.

  • 2. Kim rood boeket medium
  • De rode rozen en chrysanten staan mooi in combinatie met het groen. Heb jij een interieur waar rood bijpast? Dan is dit een prima bos!

  • 3. Springtime lilac boeket
  • Klein, fris en kleurrijk: dat beschrijft dit boeket het beste. De paarse rozen, anjers en germini’s zijn samengebonden tot een fleurig geheel.

  • 4. Gerbo boeket
  • Voor wie van kleur in huis houdt is dit een geschikt boeket. De roze, rode, oranje, gele en witte gerbera’s bezorgen jou een vrolijk gevoel. Ook in huis!

  • 5. Tropical orange boeket
  • Onze nummer 5 is voor degene die de show wil stelen met opvallende bloemen en kleuren. De oranje lelies en paradijsvogelbloemen zorgen voor een tropische uitstraling.

Een boeket rode rozen voor je geliefde

Jij bent een echte romanticus en verrast je geliefde graag met een boeket rozen. Iedereen weet dat rood de kleur van de liefde is. Met een boeket rode rozen zit het dus wel snor! Het amoure boeket bestaat uit een klassieke bloemencombinatie. De rode rozen staan mooi in combinatie met het witte gipskruid. Het red sensation rood boeket bestaat uit dieprode rozen en witte bloemen. Een prachtig boeket om je dierbaren cadeau te doen. Geef jij liever een boeket dat puur uit rozen bestaat? Kijk dan eens naar het roos red naomi boeket. Deze bos bestaat uit tien stelen met knalrode, fluweelzachte rozen. Bovendien ruiken ze heerlijk.

Verras je geliefde met een boeket rode rozen

Verras je geliefde met een boeket rode rozen.

Alternatief boeket rozen

Voor wie rood wat afgezaagd vindt en liever met een andere kleur aankomt, hebben wij ook verschillende keuzes. Denk aan wit en roze. Daarnaast hebben we gemengde boeketten. Hier zitten dus naast rozen ook andere bloemen in. Het pastel boeket bijvoorbeeld, bestaat uit roze en witte rozen en paarse, roze en witte gerbera’s. Dit geldt ook voor het awesome lime - wit boeket: een luxe bos bloemen waarbij de kleuren wit, blauw en groen mooi gecombineerd zijn.

Zeg gefeliciteerd met een boeket bloemen

Iemand feliciteren kan om verschillende redenen. Een verjaardag, het slagen voor een examen, de koop van een huis, maar ook met de geboorte van een kind. Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je jouw felicitatie wilt overbrengen, hebben wij geschikte boeketten. Hieronder geven wij voor verschillende gelegenheden een top 3.

Verjaardagsboeket

Drie hoeraatjes voor de jarige! Daar hoort een vrolijk en kleurrijk boeket bij.

Van links naar recht zie je hier de nummers 1 tot en met 3

Een verjaardag is een feestje, dus verras de jarige job met een kleurrijk boeket!

Geboorte boeket meisje

Is het een meisje? Verras de ouders dan met een mooi roze boeket.

Geboorte boeket jongen

Het is een jongen! Geef de kersverse ouders een stoer boeket.

Geslaagd boeket

Ken jij iemand die is geslaagd voor zijn examen of rijbewijs? Geef diegene voor zijn of haar knappe prestatie een boeket cadeau.

Van links naar recht zie je hier de nummers 1 tot en met 3

Trakteer de geslaagde op een mooi boeket en laat weten dat je trots bent.

Trouwboeket

Heb jij een trouwerij of ken je mensen die zoveel jaar getrouwd zijn? Verras hen met een sierlijk boeket.

Beterschapsboeket

Wil je iemand beterschap wensen of een hart onder de riem steken? Dat kan met onze beterschapsboeketten.

Zet je bloemen in een bijpassende vaas

Naast een mooi boeket wil je natuurlijk ook dat de bloemen er goed bijstaan. Een bijpassende vaas draagt hieraan bij. De MiCa Vienne vaas glas transparant is gemaakt van helder glas. Door de transparante kleur kun je deze vaas met verschillende boeketten combineren. Of je nu kiest voor een bol- of veldboeket. Eén ding is zeker: de vaas in combinatie met een boeket fleurt jouw woonkamer helemaal op! Neem ook eens een kijkje bij de MiCa Vienne vaas glas groen. Deze transparante vaas heeft een groene tint. Dit zorgt ervoor dat ieder boeket waarmee je de vaas combineert een natuurlijke uitstraling krijgt. Ga jij liever voor vierkant of ovaal? Bekijk dan hier welke vasen we nog meer in ons assortiment hebben.

Zet je boeket in een bijpassende vaas

Zet je boeket in een bijpassende vaas en maak het plaatje compleet!

Je bloemen verzorgen

Om zo lang mogelijk van jouw boeket te kunnen genieten is het belangrijk de bloemen op de juiste manier te verzorgen. Zorg ervoor dat je een schone vaas gebruikt om het boeket in te zetten. Bacteriën kunnen de levensduur van de bloemen namelijk verkorten. Snijd alle bloemstelen schuin af met een scherp mes. Dit houdt de bloemen langer goed. Check regelmatig of er nog genoeg water in de vaas zit en voeg dit toe wanneer het nodig is. Het beste is het water om de paar dagen te verschonen.

Tip!Tip: voeg een druppel chloor aan het water toe. Dit houdt bacteriën in het water tegen.

Voeding en standplaats

Gebruik Chrysal Clear snijbloemenvoedsel om je bloemen langer vers en mooi te houden. Qua standplaats is het belangrijk dat het boeket niet op de tocht staat. Daarnaast is direct zonlicht en een plek te dicht bij de verwarming ook niet goed. Let hier dus op wanneer je jouw boeket een plekje in huis geeft.

Bekijk voor een volledig overzicht hier alle boeketten.